Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський школяр зібрані на роутер гроші віддав військовим

29 березня 2015 р., 13:00

Батько хлопчика загинув у АТО...

Хлопчика звати Богдан, він вчиться у 4-му класі ЗОШ №16 у Мукачеві. «Все почалось із його листа, який він написав військовим. Лист потрапив до нашого волонтерського офісу і дуже розчулив, адже батько малого загинув кілька місяців тому на сході», — розповідає волонтерка мукачівського крила Руху підтримки закарпатських військових Людмила Бандурчак.У листі Богдан пише:

«…Він (батько. – Авт.) більше не повернеться, але ви ще можете повернутися, бережіть себе, залишайтеся живими. Адже ми — українці, ми — найкращі! Не забувайте, в будь-якій ситуації потрібно залишатися людьми. Гадаю, мій тато — український офіцер-Герой. Я підросту і піду його шляхами-дорогами. Ми з мамою щодня молимося за вас, щоб ви повернулися живими. Бережіть себе заради нас! Заради рідних!».«А минулого тижня разом із мамою Богданчик завітав у наш волонтерський офіс, — каже Людмила. — Приніс гроші, які збирав на роутер Wi-Fi. Ці кошти (570 грн) він передав для потреб української армії. Казав, що сам теж мріє стати військовим, щоб захищати країну від ворогів».Волонтерка написала про вчинок малого патріота у «Фейсбуці». 

Відгукнулися люди, навіть із-за кордону, які зголосилися купити роутер для дитини. Один чоловік навіть готовий оплатити планшет чи комп’ютер, який Богдан хоче. «Це наразі й з’ясовуємо, — каже Людмила Бандурак, — і тримаємо контакт із меценатом».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp