Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ви звертаєтеся – ми допомагаємо

1 квітня 2015 р., 12:48

Надання адміністративних послуг, розгляд звернень громадян та надання відповідей на інформаційні запити є найважливішою складовою у діяльності податкової міста Ужгорода

Так, у І кварталі 2015 році надійшло 10 письмових звернень громадян, на 9 з яких надано відповіді та роз’яснення у встановлені законодавством терміни та одне звернення надіслано на розгляд за належністю до відповідного органу. До ДПІ у м. Ужгороді у січні-березні 2015 року не надходило запитів про надання інформації відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації». 

Нагадуємо, що в Центрі обслуговування платників ДПІ у м. Ужгороді зосереджені всі послуги, необхідні платникам податків: адміністративні послуги, прийом податкової звітності та звітності з ЄСВ, надання консультаційних та інформаційних послуг.

Працівниками ЦОП ДПІ у м. Ужгороді при наданні адміністративних послуг забезпечується дотримання вимог щодо своєчасного та якісного надання адміністративних послуг. Так, за три місяці 2015 року ЦОП надано всього 23615 послуг, в тому числі 6256 адміністративних послуг. Центр обслуговування платників ДПІ у м. Ужгороді знаходиться за адресою: м.Ужгород, вул.Духновича, 2. 

Із питаннями можна звертатися за телефоном 617125. ДПІ у м. Ужгороді

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp