Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття на один день стане світовою столицею спорту!

1 квітня 2015 р., 14:42

Українська збірна з гандболу боротиметься за місце на мундіалі

Відбірковий матч на чемпіонат світу з гандболу відбудеться в спорткомплексі «Карпати- Арена»! Право грати на найпрестижніших світових змаганнях на закарпатському майданчику виборюватиме і жіноча збірна України з гандболу. 

За вихід на мундіаль, який відбудеться взимку в Данії, наші дівчата гратимуть в плей-офф. Проведуть два поєдинки зі збірною Польщі – вдома та на виїзді. Переможця визначать за сумою двох ігор. Домашній поєдинок українки проведуть в «Карпати-Арені». Матч відбудеться 6 червня. «Карпати-Арена» вперше прийматиме гру такого рівня. Зал уже протестований Міжнародною федерацією гандболу. Також в Ужгороді обидві збірні проведуть і підготовку до матчу. Вибір закарпатської арени доводить – в Ужгороді найкращі в Україні умови для гандболу. 

– Наше Закарпаття відоме як туристично-рекреаційний край. Природа, тиша, спокій, кордони поруч. Коли приймали рішення щодо проведення матчу плей-офф Чемпіонату світу – запропонували Закарпаття. Гандбольний клуб «Карпати» (Ужгород) – триразовий чемпіон України. Ми готували збірну України й на відбірковий цикл до Чемпіонату Європи. Враховуючи всі наші досягнення й результат роботи, було прийнято рішення провести відбірковий матч на Чемпіонат світу в Ужгороді, – коментує подію президент гандбольного клубу «Карпати» Олександр Ледида. 

А ще на Закарпатті нашу збірну дуже люблять, і тут на неї чекає несамовита підтримка вболівальників. Це стане додатковим стимулом до перемоги.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp