Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Податкову систему країни віддали до рук закарпатців

4 квітня 2014 р., 16:18

І тепер краяни можуть представити на розсуд фахівців Міндоходів всі свої пропозиції щодо вдосконалення системи.

Надзвичайною важливою у період істотних змін є ефективна взаємодія фахівців Міндоходів всіх рівнів з інститутами громадянського суспільства та бізнес-колами, які є джерелом інформації щодо недосконалості законодавчих та інших нормативно-правових актів, що регулюють відносини у податковій сфері. 

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області з метою удосконалення системи адміністрування податків і зборів приймає від громадян пропозиції щодо змін податкового та митного законодавства, перегляду або видання узагальнюючих податкових консультацій. 

Надані громадянами пропозиції будуть розглянуті нещодавно створеною Робочою групою з підготовки пропозицій щодо удосконалення податкової системи Міністерства доходів і зборів України. Пропозиції стосовно змін у законодавстві необхідно подавати з обґрунтуванням доцільності перегляду нормативно-правових актів та з описом суті змін, що пропонуються. 

Пропозиції приймаються за адресою pressa07@ukr.net та pressa@zak.minrd.gov.ua.
Інформаційно-комунікаційний відділГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp