Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вночі Кримське атакували бойовики

8 квітня 2015 р., 11:00

На фронті триває напруження

Бойова обстановка на контрольованій Україною території за минулу добу різко погіршилася.

Про це на своєму сайті повідомляє у вівторок голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

На кількох напрямках відбулися не тільки перестрілки, але й бойові зіткнення між українськими силовиками та бойовиками.

У Кримському опорні пункти наших військовослужбовців протягом ночі кілька разів атакували збройні групи бойовиків, відбувалися бойові зіткнення із застосуванням автоматичної зброї та мінометів. Останнє зіткнення було сьогодні о 6-й ранку. Населений пункт не постраждав, інформація про поранених військових з’ясовується, зранку в Кримському тихо, зазначає Москаль.

Протягом ночі з боку окупованого російськими військами села Жолобок на автодорозі Бахмутка неодноразово велися обстріли 29-го блокпосту, а в сусідньому селі Новотошківка диверсійна група бойовиків наблизилася до опорного пункту наших військових поблизу шахти й обстріляла його з автоматичної зброї. Після відкриття вогню у відповідь бойовики відійшли назад, у результаті перестрілки ніхто з наших військових не постраждав.

На жаль, вівторок не обійшовся без поранених серед українських силовиків. У місті Золоте-4 поблизу залізничної колії бійця військового підрозділу обстріляла диверсійна група бойовиків. З кількома вогнепальними пораненнями постраждалий доставлений у лікарню.

В лісосмузі біля села Оріхове (Попаснянський район) ще один військовослужбовець підірвався на розтяжці. Зараз він перебуває в лікарні, загрози життю немає. Деталі обох інцидентів з’ясовуються, зазначають в ОДА.

Українська правда


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp