Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нагірного затримали в Угорщині

6 квітня 2014 р., 16:22

Речник обласного УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій повідомив у ФБ про затримання винуватця ДТП поблизу Хуста, якій загинула жінка і її дочка.

"Щойно мав розмову з керівником міліції Закарпаття. Просив повідомити громаду та журналістів.

"Нами було проведено комплекс оперативно-розшукових заходів. В наслідок чого Нагірного затримали на території Угорщини. Найближчим часом ми вирішимо питання з його екстрадиції." — повідомив Сергій Шаранич".

Нагадаємо, що у листопаді 2012 року начальник місцевої філії ПАТ «Закарпатгаз» Павло Нагірний на об’їзній дорозі в Хусті скоїв ДТП, у результаті якого загинула мама з донькою. Раніше прокуратура наполягала на проведенні повторної психіатричної експертизи Нагірному в Києві. 15 лютого суд не дозволив провести повторну психіатричну експертизу винуватцю ДТП у Хусті Нагірному.

Опісля підозрюваний втік за кордон. У розшук його не оголошували. У квітні 2013 р. Василь Варцаба,
 екс-начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції заявив, що «Нагірний перебуває у розшуку, вільно себе не почуває». Генерал-майор пояснив, що міліція у зникненні підсудного не винна.

«Суд не продовжив терміни, які мають бути продовжені судом, і його випустили. Щодо участі окремих міліціонерів, то проведено службове розслідування, ряд працівників притягнуто до відповідальності, – зауважив Василь Варцаба.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp