Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Плани нелегалів зазнали краху

5 вересня 2014 р., 16:47

Бо виїхати за кордон їм не дало СБУ.

Співробітники СБУ в Закарпатській області затримали двох місцевих мешканців, які намагалися переправити нелегальних мігрантів через українсько-угорський державний кордон. Встановлено, що один із учасників оборудки переховував 4-х громадян Афганістану на покинутій дачі. Його спільник, який перебував у розшуку за таку саму незаконну діяльність, мав безпосередньо переправити нелегалів по черзі через державний кордон в обхід пунктів пропуску.

Наприкінці серпня ц.р. поблизу м.Чоп співробітники СБУ затримали легковий автомобіль, яким місцевий мешканець віз двох громадян Афганістану. Того ж дня оперативники викрили та затримали другого переправника на околицях с.Червоне Ужгородського району, де він очікував на свого спільника та нелегальних мігрантів. Обом затриманим слідчими Управління СБУ в Закарпатській області оголошено про підозру за ч.2 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Стосовно цих громадян України суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.
Прес-група УСБУ в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp