Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородщина: Як пожежники ліси гасили (ФОТО)

29 квітня 2015 р., 16:41

Цього разу у рамках навчань.

29 квітня в с. Кам’яниця Ужгородського району відбулися комплексні тактичні навчання із ліквідації пожеж у природних екосистемах. У заході взяли участь представники ДП «Ужгородське лісове господарство» та бійці 14-ї державної пожежно-рятувальної частини.

 

За легендою навчань, відпочивальники під час пікніку в лісі залишили вогнище розпаленим і пішли додому. Через сильні пориви вітру полум’я з багаття перекинулося на дерева, внаслідок чого виникла пожежа. Орієнтовна площа займання складала 100 кв. м. До місця події прибули лісники та підрозділ вогнеборців, які оперативно і злагоджено ліквідували загорання.

Зважаючи на те, що останнім часом на Закарпатті збільшилась кількість пожеж, спричинених загоранням сухої трави, подібні заходи вкрай важливі під час літнього пожежонебезпечного періоду, який триває в природних екосистемах з квітня до кінця жовтня. Дані тренування – є роботою, яка необхідна для того щоб рятувальники ДСНС були високоякісними професіоналами, а на випадок надзвичайної ситуації всі служби діяли злагоджено.

У ДСНС України у Закарпатській області








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp