Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські міліціонери затримали злочинця, що ховався від слідства

30 квітня 2015 р., 08:31

Від долі не втечеш, особливо коли за спиною низка злочинів

У листопаді 2014 року працівники Ужгородського райвідділу міліції викрили 20-річного зловмисника, який разом зі своїми спільниками пограбував 23-річного мешканця с.Холмці Ужгородського району. Грабіжники відібрали від своєї жертви велосипед, мобільний телефон та гроші в сумі 1000 гривень. Як опісля з′ясувалося, на рахунку цього молодика був ще й ряд крадіжок із гаражів та дворів мешканців району. Злодій спеціалізувався на крадіжках велосипедів. 

Молодий злодій є сиротою, виховувався він в інтернаті. Рано почав красти. За крадіжки неодноразово попадався й провів кілька років у місцях позбавлення волі. 

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Зрозумівши, що покарання йому не уникнути, молодий чоловік почав переховуватись від слідства. Його оголосили в розшук і от тепер нарешті затримали. Зловмисника взято під варту. Матеріали кримінального провадження вже направлено до суду, - повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp