Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Аваков почистив закарпатську міліцію: заступники Шаранича Гебеш і Россоха звільнені

9 травня 2015 р., 12:52

Наказ про їх звільнення Міністр МВС підписав учора, 8 травня

Наказом Міністра внутрішніх справ від 8 травня 2015 року з органів внутрішніх справ звільнені керівники, які підлягають люстрації. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Міністр МВС Арсен Аваков. У списку є й прізвища двох високих закарпатських правоохоронців.



Так, звільнений із роботи Россоха Сергій Володимирович, перший заступник начальника Управління МВС України в Закарпатській області – начальник слідчого управління (28 грудня 2012 – по теперішній час).

Також не пройшов люстраційну перевірку Гебеш Олександр Іванович, заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Вінницькій області (29 грудня 2012 – 22 травня 2014). На сьогодні: заступник начальника УМВС в Закарпатській області – начальник МГБ.

"Люстраційна перевірка інших категорій службовців МВС, відповідно до Закону України «Про очищення влади» триває згідно з порядком та графіком затвердженім Мін'юстом. Сподіваюся, що на зміну звільненим прийдуть люди, здатні увібрати з минулого весь необхідний досвід, і орієнтовані на майбутнє якісно нової української поліції" -- написав Арсен Аваков.  


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp