Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кращі з гірших: оцінка роботи районних військкоматів від нового воєнкома Закарпаття

13 травня 2015 р., 16:05

Найгірше проводять мобілізацію Берегівський та Хустсько-Міжгірський райвійськкомати

Аналізуючи результати четвертої та початок п’ятої хвиль мобілізації, нещодавно призначений ТВО військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату Олег Вінницький назвав райони, які найгірше і найкраще (відносно) справляються з мобілізаційною роботою. Свою оцінку полковник Вінницький озвучив сьогодні на брифінгу в Закарпатській ОДА.

«Щодо мобілізації, то поки що краще працюють військові комісаріати і органи влади Великоберезнянського і Перечинського, Іршавсько-Виноградівського, Мукачівського і Рахівського районів. Тут є позитив. А найгірше справи йдуть у Берегівському і Хустсько-Міжгірському військових комісаріатах» -- повідомив новий ТВО військового комісара Закарпаття.

Нагадаємо, що на тому ж брифінгу Олег Вінницький розповів, як горяни втікають від воєнкомів у ліси, а чоловіки на Тячівщині різко і масово стали прикриватися релігійними переконаннями, які не дозволяють їм проходити військову службу.

Що стосується призову на строкову службу, то з цим завданням, за словами військового комісара, найкраще справляються Мукачівський (виконання понад 50 % плану) і Хустсько-Міжгірський (понад 40 % плану) райвійськкомати. Найбільше ж завалюють роботу Ужгородський районний і Тячівський військкомати – не виконали план навіть на 10%.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp