Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві найкращі волейболісти краю змагалися за першість.

19 травня 2015 р., 20:33

Змагання відбулися минулими вихідними

За головну нагороду змагались волейболісти чотирьох регіонів країни Минулих травневих вихідних в Іршаві пройшов Всеукраїнський турнір з волейболу на кубок «Боржавська долина». Спортсмени із трьох областей приїхали до закарпатського міста у п’ятницю. Як повідомили в Іршавькій міській раді, офіційне відкриття відбулося у суботу, 16 травня, в Осої, на базі центру туристського активу учнів. Цього ж дня проведено жеребкування та пройшли ігри. Всі вболівальники та гравці відпочили та повні сил зібралися у спортивній залі Іршавської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 наступного дня, 17 травня, де відбулися фінальні поєдинки. 

Отже, цьогоріч володарями кубку «Боржавська долина» стала волейбольна команда «Буфало» з Івано-Франківська, почесне друге місце посіли волейболісти зі Львова, третіми стали іршавчани – ВК «Сокіл», четверте місце за командою з м.Боярка Київської області, із п’ятим місцем цього року додому поїхала команда Івано-Франківського коледжу фізичного виховання. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp