Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські волейболісти здобули кубок

9 квітня 2014 р., 08:59

Минулої неділі, 6 квітня, у м. Хуст завершилася фінальна частина змагань за кубок Закарпатської області з волейболу серед чоловічих команд.

Попередні ігри проходили у січні – лютому цього року. волейбол У першій півфінальній грі, де зустрілися Хустські команди Нижнього Селища та Рокосова, у напруженому поєдинку за рахунку 3:2 перемогу вибороли спортсмени з с. Нижнє Селище. 

У другому півфіналі волейболісти ВК «Перечин» здобули переконливу перемогу над командою «Спартак» (Свалява) з рахунком 3:0. 

Гра за третє місце теж виявилася видовищною, знову рахунок 3:2, але несподівано для більшості вболівальників команда с. Рокосово перемогла свалявчан. Спартаківці, після поразки у півфіналі, уже не змогли переграти менш титулованих хустчан. У фінальній грі Перечинці з рахунком 3:0 перемогли команду Нижнього селища. Як і минулого, 2013 року, команда ВК «Перечин» стала переможницею змагань за кубок Закарпатської області. 

За команду ВК «Перечин» виступали: В.Кравець, А. Даскалюк, В. Сичов, А. Мисевра, В.Юрченко, Т. Булеца, П. Ремезов, А. Коберников, Д.Темнов. Тренери команди: Іван Погоріляк та Михайло Яночко.

Трибуна

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp