Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перемога із «срібним» присмаком дісталася "Карпатам" (ФОТО)

23 травня 2015 р., 10:26

Спортсменки здолали суперниць з рахунком 34:23

У вирішальному матчі за медалі цієї проби вони здолали херсонську «Дніпрянку». Перемогли з рахунком 34:23

 

Львівська «Галичанка» цього сезону була всіх сильніше, тому достроково виборола собі перше місце. «Карпати» та «Дніпрянка» до останнього вели боротьбу за друге місце, та ще й календар цього сезону звів їх в останньому матчі, створивши неабияку інтригу.

Матч розпочався під диктовку «Дніпрянки». Гості з Півдня скористалися стартовим хвилюванням «Карпат» та швидко повели в рахунку в 2-3 мячі. Триразові чемпіонки ніяк не могли знайти свою гру та нав’язати її супернику – херсонки на куражі діяли вдало в захисті та агресивно в нападі.

Вирівняти ситуацію зумів Борис Петровський. Він вчасно взяв тайм-аут, заспокоїв команду і… «Карпати» заграли як справжні чемпіони. До 10 хвилини рахунок став рівним (9:9), а далі пішли у відрив. Темп гри збільшувався, і гості за ним не встигали. На перерву пішли за рахунку 19:14.

В другій половині «карпатівки» тільки збільшили перевагу. Вміло вибудувавши захисний мур в штрафній, господарі чекали на помилки гостей. Вони їх робили, а ми користувалися. До середини тайму, рахунок вже був 26:16 на користь «Карпат».

До радості вболівальників «Карпати Арени» , ситуація на майданчику не змінилася. Хоч билися і не за «золоті» медалі, але і їх віддавати не збиралися. У підсумку 34:23 на користь «Карпат». І команда на мажорній ноті завершує цей нелегкий чемпіонат.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp