Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стрілянина у віддаленому закарпатському селі: контрабандисти виступили проти силовиків (Відео)

5 червня 2015 р., 14:25

Захищали свояка у прикордонній службі

На Закарпатті на хабарі впіймали прикордонника. Начальник відділення інспекторів прикордонного посту в селищі Великий Бичків отримав від місцевого жителя 480 доларів - за сприяння у перевезенні контрабанди цигарок через українсько-румунський кордон. 

Прикордонника-хабарника співробітники СБУ та військової прокуратури затримували з пострілами. Місцеві контрабандисти намагалися з кийками і ножами в руках відбити його від озброєних силовиків. Є один поранений. Силовики затримувати хабарника приїхали у цивільному одязі, у масках та зі зброєю в руках. Контрабандисти зібрали натовп людей і переконали їх, що на односельця напали бандити. 

Протистояння тривало більше години. Сотня обурених чоловіків намагалися заблокувати виїзд із селища і на кілька хвилин перекрили рух транспорту на автодорозі Мукачево-Рогатин. Втихомирили селян районні міліціонери. Під час бійки співробітники СБУ захищалися і поранили гумовими кулями 28-річного місцевого жителя. За кілька днів постраждалого вже мають виписати з лікарні. Міліціонери звинувачують хлопця у перешкоджанні діям правоохоронців. Порушено кримінальне провадження. 

Fakty.ictv.uа


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp