Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Риба, виловлена з Ужа, небезпечна для здоров’я?

5 червня 2015 р., 16:27

Троє ужгородців посмакували виловленою рибиної і потрапили до лікарні

З настанням літнього періоду можуть бути й отруєння. Цьому сприяє й спека. Як стало відомо виданню «КО», в Ужгороді троє місцевих жителів отримали отруєння і викликали карету «швидкої допомоги».

Медики «швидкої» розповіли, що вони приїхали на виклик у мікрорайон Радванка й доставили в інфекційне відділення жінку, чоловіка та малолітнього хлопчика. Лікарі інфекційної лікарні повідомили, що до них доставили трьох ужгородців з отруєнням, у яких була нудота. Їм надали медичну допомогу, промили шлунки і пропонували пройти лікування у стаціонарному відділенні, але усі троє від госпіталізації відмовилися.

Ізольда, яка отримала отруєння, розповіла, що насправді трапилося: мій брат спіймав у річці Уж рибу. У ній була ікра, яку ми поїли. Після цього нам стало погано, нас почало нудити. Усі троє, що їли цю рибу, отруїлися, я навіть втратила свідомість. Викликали «швидку», яка усіх нас трьох доставила в інфекційну лікарню. Однак залишатися на лікування не хотіла, бо у мене 4-місячна дитина, до того ж за нею немає кому подивитися. Тому й довелося відмовитися. Наразі усі троє вже почували себе краще.
****************** 11.06.2015 13:01 IP: 46.79.93.193
Шановні "журналісти". Не ганьбиться шаленою безрамітністтю

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp