Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ТОВ "Карат Мотор" не збирається забирати землю у сиріт

9 червня 2015 р., 16:57

Така інформація є політичним замовленням

У зв`язку із численними публікаціями на інтернет-сайті «Закарпаття онлайн» з приводу нібито намагання позбавити дітей-сиріт права на володіння земельною ділянкою в інтересах ТОВ «Карат Мотор», вважаємо за необхідність зробити офіційну заяву.

ТОВ «Карат Мотор» Тойота Сервіс Ужгород працює з 2007 року за адресою м. Ужгород, вул. Урожайна, 44. Приміщення, розташовані за вказаною адресою, підприємство взяло в оренду, аби проводити сервісне обслуговування автомобілів.

Офіційно заявляємо, що ділянка, яка належить дітям-сиротам і яка стала причиною інформаційної атаки, не становить інтересу для підприємства. Товариство не планувало і не планує розширяти територію автостоянки, а тому будь-яка інформація на цю тему не відповідає дійсності. Наголошуємо, що підприємство орендує не землю, а майновий комплекс, який розташований на ділянці.

Натомість появу такого роду інформації з явним перекручуванням фактів (бо ж насправді судовий процес стосується сусідньої ділянки, а не тієї, де знаходиться автостоянка) вважаємо намаганням третіх сторін надати справі політичного забарвлення.

ТОВ «Карат Мотор» засуджує будь-які дії, які спрямовані на дискримінацію неповнолітніх та соціально-незахищених верств населення. Прес-служба ТОВ «Карат Мотор»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp