Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівський патруль затримав втікача

11 червня 2015 р., 09:54

Чоловік декілька місяців перебував у розшуку за численні зловмисні дії

До Виноградівського райвідділу міліції протягом квітня надходили заяви про крадіжки з дворогосподарств виноградівців. Злодій викрадав усе, що бачив - велосипеди, господарські приладдя та інше добро, яке необачні господарі тримали на видному місці.

Правоохоронці встановили особу злочинця. Ним виявився 36-річний місцевий житель, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння шахрайства, крадіжки та підробку документів.

Зловмиснику було повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 (Крадіжка) та ч.2 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Під час проведення слідчих дій злодій з метою уникнення кримінальної відповідальності переховувався від органів досудового слідства. Його оголосили в розшук.

І от під час патрулювання міста міліціонери затримали втікача. Крадія взято під варту. Триває досудове слідство, - повідомили у Виноградівському РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp