Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тренер збірної України з гандболу: Шанси у нас є

14 червня 2015 р., 13:45

Збірниці битимуться до останньої секунди матчу - впевнений наставник національної команди Борис Петровський

Після опробування спортивного майданчику "Азот Арени", головний очільник жіночої збірної та капітан української команди розповіли про готовність до вирішального поєдинку.

Борис Петровський: До гри ми готувалися відповідально та разом з командою розбирали наші помилки в домашній грі, тому сподіваюсь, що на ті самі граблі наступати не будем. Є також у нас невеликі зміни в складі, через хворобу не приїхали з нами Ольга Передерій та через сімейні обставини - Наталія Туркало. Дорога була важка, проте дівчата встигли окліматизуватися, опробували ігровий зал. Щодо залу, то він доволі просторий та прохолодний, тому думаю, що в ньому буде досить приємно грати. Нам зараз необхідна підтримка наших вболівальників, оскільки ми граємо для них, та знаємо, що за нас переживає вся Україна. Поки не закінчилась гра, то і шанси у нас є, тому прикладемо усі зусилля, щоб продемонструвати чудову гру.

Вікторія Борщенко:
Подорож до Щецину була не важка, всю ніч спали, а в обід ми вже приїхали, тому час швидко промайнув. Щодо залу, то він просторий та великий, і через це складається враження, що і сама площадка більша за розмірами. Не дуже комфортно себе почувала на ній, дома було набагато краще, хоча було б непогано і в Україні мати такий комплекс, як "Азот Арена". Настрій у дівчат бойовий, сили немає вже для чого берегти, відпустка на носі, тому хотілося б на мажорній ноті завершити сезон. Я знаю, що всі наші рідні та вболівальники переживають за нас та чекають позитивного результату, і нам їхня підтримка дуже дорога, тому у свою чергу зробимо усе можливе, щоб перемогти.

Матч відповідь гандболістки зіграють сьогодні о 16.00.

Нагадаємо, тренувальний збір та першу гру українки провели тиждень тому в Ужгороді. Тоді збірниці програли полячкам з рахунком 18:24.

ГК Карпати

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp