Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді змагались медсестри та один медбрат (ФОТО\ВІДЕО)

11 квітня 2014 р., 18:02

Найкращу медсестру обласного закладу визначали під час другого туру відбіркового конкурсу «Ескулап-професіонал», що пройшов у четвер в Ужгороді на базі інфекційної лікарні.

Дванадцять медсестер та один медбрат - представники майже всіх обласних лікарень та санаторіїв змагалися за перемогу. 

У програмі конкурсу – два етапи: домашнє завдання, де медсестри мали можливість проявити свою кулінарну майстерність, винахідливість, почуття гумору та тестові завдання, які перевіряли власне професійний рівень. 

{g}

Журі зауважило, що визначити найкращих було дуже складно, адже всі учасниці показали високий рівень підготовки та знань. Відтак визначено та нагороджено переможців: друге та третє місце відповідно у медсестер обласного кардіодиспансеру та інфекційної лікарні. А перше - журі віддало дебютантці конкурсу – медсестрі з двадцятишестирічним стажем з онкодиспансеру Наталії Жабі. 

Для самої учасниці ця перемога - несподіванка. На обласному рівні змагається і перемагає – вперше, хоча вже двічі в своєму закладі приймала участь у відбіркових конкурсах. 


За словами президента асоціації медичних сестер Закарпатської області Андріани Савич, проведення таких конкурсів допомагає не тільки підвищувати професійний рівень та обмінятися досвідом з колегами, але й дозволяє поспілкуватися в неформальній обстановці. 

В найближчих планах обласної асоціації медсестер – проведення 24 квітня на базі Хустського медичного училища фінального етапу обласного конкурсу, переможниця якого представлятиме Закарпаття у загальноукраїнських змаганнях.
Прес-центр УОЗ в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp