Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатського ветерана міліції залишили без інструментів та грошей

6 липня 2015 р., 16:01

Його безжально обікрали

Крадіжку інструментів та грошей у колишнього співробітника Берегівського РВ УМВС вчинив його 38-річний сусід. Викрадені речі та 450 гривень правоохоронці повернули власнику.

До Берегівського райвідділу міліції надійшла заява від 65-річного ветерана ОВС. Пенсіонер повідомив, що по місцю його проживання були викрадені ремонтні інструменти та гроші в сумі 450 гривень.

Заявник зважаючи на свій міліцейський досвід, 25 років служби у правоохоронних органах, розповів оперативникам власні підозри щодо причетної особи до крадіжки. Розшуківці перевірили версію колеги, та здобутими доказами підтвердили її.

До крадіжки з подвір’я ветерана ОВС виявився причетний його 38-річний сусід. Той допомагав по господарству літньому чоловіку та скориставшись відсутністю господаря викрав його інструментами та гроші.

Упродовж кількох днів злодій намагаючись уникнути відповідальності переховувався від правоохоронців, однак був затриманий. Горе-сусід зловживає алкоголем тому викрадені у пенсіонера гроші мав намір витратити на оковиту.

Інструменти та гроші слідчий вилучив та повернув їх власнику.

- Наразі «не чистому на руку» сусіду повідомлено про обґрунтовану підозру за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, - повідомляє начальник Берегівського РВ УМВС Микола Куриця. - За вчинення вказаного злочину Законом передбачено покарання у вигляді штрафу до 850 гривень, або виправних робіт на строк до 2 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Інформація Берегівського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp