Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На "Студреспубліці" обрали нову владу

6 липня 2015 р., 18:04

Відпочинок завершився

Мультифестиваль «Студентська республіка ’ 2015» завершився. Як уже повідомляв Медіацентр УжНУ, цьогоріч студенти з усього Закарпаття зібралися на ужнівській «Скалці». Впродовж 4 днів молодь жила за правилами своєї ідеальної «країни».

Було все: і спортивні ігри, й інтелектуальні конкурси, і розважальні змагання! Футбол, волейбол, «Мафія», брейн-ринг, конкурс краси, КВН, «Пекельна кухня», дебати – і це ще не весь перелік із студреспубліканської програми!

Серед основних подій молодіжної «держави» – обрання нового мера та магістрату. До «влади» крокували дві партії: «Блок Павла Величка» та «БАТОН». Вибори відбулися 4 липня. Молоді політики представили свої плани роботи, основним пунктом яких була відбудова «Скалки».

Після озвучення програм відбулося голосування. Кожен республіканець мав з’явитися на виборчу дільницю, де за паспортом отримував свій бюлетень. За результатами голосування новим мером «Студентської республіки» став Павло Величко, котрий викликав найбільшу довіру в «електорату». Закінчився мультифест концертом, на якому було обрано Першу Леді та Містера Студентської Республіки, а пізніше стартувала нічна туса, яка тривала аж до ранку.

Василь Третяк

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp