Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Студреспубліка" пройде вже 10 раз (ВІДЕО)

9 червня 2017 р., 21:00

Знову все відбудеться у Лумшорах

10-ий ювілейний мультифестиваль «Студентська республіка» цьогоріч повертається у Лумшори. Найвеселіша та насичена подія літа триватиме 4 дні з 29 червня до 2 липня. Це фестиваль, який має на меті навчити молодь не просто відпочивати, а й з користю проводити час. Тут справжнє студентське самоврядування, з виборами мера та щоденним загальним віче. Закарпатська студреспубліка вважається однією із найкращих в Україні. Студенти братимуть участь у субфестивалях на будь-який смак: від конкурсів краси «Перша леді» та «Містер» Студреспубліки, «Кращого студента», КВНу, бодіарту, квесту до брейн-рингу, оргдіяльнісної гри та різноманітних спортивних змагань. 

А оскільки відпочинок активної молоді триває цілодобово, то ввечері – концерти, покази талантів та улюблена «нічна туса».
Сергій ДЕНИСЕНКО, співорганізатор мультифестивалю «Студреспубліка-Закарпаття»
Запрошуємо усіх, хто є студентом, чи в душі відчуває себе студентом. Реєстрація в інтернеті, ви легко знайдете нас у facebook чи Instagram, під хештегом #Студреспубліка_Закарпаття чи #Студреспубліка. Це фестиваль, який об’єднує в собі безліч різних подій від серйозних до абсолютно несерйозних. Будь-яка людина знайде тут щось цікаве для себе. Це 4 насичених дні – подіями, емоціями – які залишають по собі чудові спогади. Вважаю, що людина, яка вчилася в університеті і не була на студреспубліці, значить вирішила витратити студентські роки на якусь єрунду.

Деталі - у сюжеті Ужінформ:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp