Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Неповнолітній закарпатець "позичив" велосипед, щоб доїхати додому

7 липня 2015 р., 13:42

А у рідному селі продав

17-ти річний мешканець села Теково, щоб доїхати додому з м.Виноградова, скоїв крадіжку велосипеду.

Як свідчить статистика, до рук крадіїв потрапляють велосипеди, залишені без нагляду біля будинків, магазинів, на сходових клітках у під’їздах.

Так і в цьому випадку, як з’ясували оперативники райвідділу, громадянка залишила свій велосипед біля одного з магазинів без нагляду, попередньо нічим не закріпивши його. Саме цим і скористався злодій. Міліціонери встановили, що неповнолітній мешканець села Теково. 17-ти річний хлопець розповів, що на викраденому велосипеді доїхав до села, після чого одразу продав його, а гроші потратив на власні потреби.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Із метою недопущення подібних правопорушень виноградівські міліціонери в черговий раз нагадують про елементарні правила безпеки:

- не залишайте велосипеди без нагляду на подвір’ї, у під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях;

- якщо виникла необхідність залишити без нагляду велосипед, попросіть тих, кому довіряєте, приглянути за ним або використовуйте надійні велосипедні замки;

- коли вам пропонують придбати велосипед за низькою ціною, засумнівайтеся, чи бува він не крадений. Повідомте про це правоохоронців.

У випадку крадіжки терміново телефонуйте за номером «102».

Виноградівський РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp