Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як Стойко переправляв контрабанду на Закарпатті (Відео)

14 липня 2015 р., 10:58

Тоді переправляв, а тепер бореться з нею ціною власного життя?

Усе керівництво закарпатської митниці відсторонили від роботи. Там проведуть службове розслідування щодо фактів корупції. Адже причиною збройного конфлікту в Мукачеві називають спроби перерозподілити контрабандні потоки на Закарпатті. Сам реґіон давно вже славився незаконним перевезенням товарів через державний кордон, а надто цигарок, бо ж вони - найвигідніший товар. Ціна на них за лінією кордону відразу виростає втричі. Лише на одному блоці найдешевшого тютюну заробляють щонайменше 160 гривень.

Яких тільки хитрощів не вигадують місцеві. Один чоловік узагалі власноруч змайстрував дельтаплана, який вночі скидував цигарки на території сусідньої держави. Саме цей затриманий за контрабанду чоловік, Роман Стойка, виявився не тільки колишнім міліціянтом - нині він комбат «Правого сектору». Тепер до переліку нелегальних товарів додалися ще й сувеніри з АТО.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp