Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

67-річний чоловік переховувася від правоохоронців

14 липня 2015 р., 13:45

Після вчинення ДТП.

67-річний ужгородець керуючи мотоциклом здійснив наїзд на дівчину, яка саме переходила дорогу пішохідним переходом та втік з місця пригоди навіть не надавши допомоги…

Нещодавно до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції зателефонував черговий лікар центральної міської клінічної лікарні, який повідомив, що до них за медичною допомогою звернулася 20-річна мешканка Ужгородського району із численними забоями.

До лікарні виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції для встановлення обставин, за яких дівчина отримали тілесні ушкодження. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що переходячи дорогу на пішохідному переході по вул. Собранецькій, на неї здійснив наїзд мотоцикліст і одразу ж втік.

Правоохоронці розпочали пошуки невідомого втікача, які вже сьогодні дали результати – водія мотоциклу, який здійснив наїзд на дівчину встановлено. Ним виявився 67-річний ужгородець.

Щодо останнього слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Міліціонери проводять досудове розслідування.


Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp