Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Батько бійця "Правого Сектора заявив, що його син не контрабандист

21 липня 2015 р., 16:01

Про це йшлося на сьогоднішній прес-конференції.

Сьогодні, 21-го липня, в Ужгороді із журналістами зустрівся батько командира 1-го запасного батальйону ДУК Правого Сектору Романа Стойки, Василь Стойка.

Так, Василь Стойка повідомив, що інформація про те, що його син контрабандист − не відповідає дійсності. А по справі кількарічної давнини щодо перевезення контрабандних цигарок на дельтаплані немає судового рішення: "Не було доказів, що це мій син, не було сигарет, нічого. Серій Шаранич − паталогічний провокатор і інтриган. Свого часу мій син працюючи в органах внутрішніх справ, допоміг затримати злочинців, які виносили і продавали зброю із УВД. Шаранич тоді був начальником внутрішньої безпеки. Був вирок суду по міліціонеру, який виносив зброю. Потім Сергій Шаранич безпосередньо викликав сина в кабінет і вмовляв його змінити покази. Син стояв на своїх позиціях. Тоді Шаранич його в кабінеті лякав, що, мовляв, ми тебе посадимо, забрали в сина шнурки тощо. То Роман написав скаргу в прокуратуру про неправомірні дії. І після того, в нього почався ад на роботі. Шаранич почав його знищувати. У них до мого сина люта ненависть", − пояснив Василь Стойка.

"Якщо пам'ятаєте події в Стрию. Тоді Шаранич спровокував львівську міліцію, що хлопці бандити і їх треба знищити. У Мукачеві він дав їм (бійцям Правого Сектору) можливість зчепитися з бандитами. Думаю, їм треба було з зустрітися Ланьо і поставити всі точки над і"". Оскільки були погрози їм та їх родинам. Інша справа, що вони не розгадали, що є пішаками у грі, план якої розроблявся на Банковій", − переконаний чоловік.

"Про Захід"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp