Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Верховній раді зареєстрували законопроект про амністію мукачівських стрільців

22 липня 2015 р., 16:07

Бо вони захищали нас на Донбасі...

Народний депутат Олег Ляшко заради налагодження ситуації в Закарпатті разом із Андрієм Лозовим, Віктором Вовком та Ігорем Мосійчуком зарестрував законопроект щодо зняття обвинувачення із учасників подій в Мукачеві.

Ляшко зазначає, що ніхто із учасників тимчасової слідчої комісії щодо подій у Мукачеві не заперечує той факт, що ці люди, бійці «Правого сектору», захищали Україну від окупантів на Донбасі.

Народний депутат оперує тим фактом, що Верховна Рада України того року ухвалила президентський законопроект, яким оголосила амністію бойовикам на Сході України за умови складання зброї. «Але, якщо Верховна Рада цим хоче амністувати терористів Путіна», - наголошує Ляшко, - «то чому не можна оголосити амністію бійцям «Правого сектора», які проливали кров за рідну землю. Звісно, за умови складання ними зброї».

Дане рішення Ляшко вважає справедливим і правильним у даній ситуації.

Також, народний депутат робить заклики до спікера Верховної Ради про негайне скликання позачергової сесії для розгляду звіту ТСК щодо Мукачева та ухвалення законопроекту про амністію учасників цих подій.

Преса України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp