Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Один із учасників мукачівської стрілянини, якому вдалось вийти з лісу, дав про себе знати

29 листопада 2015 р., 11:52

Вперше за майже п’ять місяців

Несподівано вийшов на зв'язок командир силового блоку Закарпатського відділення "Правого Сектору" Руслан Каганець ("Комендант").

Руслан брав участь у силовому зіткненні бандитів, міліціонерів та загону "Правого сектору" в Мукачеві в липні цього року, пише Рrozak.info.

У цьому зіткненні він був поранений, але йому вдалося втекти разом з кількома побратимами до лісу. Звідти він востаннє телефоном вийшов на зв'язок і сказав, що право останнього бою у нього та його побратимів ніхто не відбирав. Потім Руслан на зв'язок не виходив і доля його була невідома.

І ось через чотири місяці він дав про себе знати:

"Живий. Здоровий. Присязі вірний. І якщо диявол не забрав мою душу, значить Бог зберіг мене, щоб я ще послужив Батьківщині. Дякую Вам всім за Вашу підтримку і молитви.

- До побратимів -

Життя не раз вже перевіряло нас на міцність, але взявши за настанову честь, порядність, силу і святу правду, ми не заплямили честі свого роду і нації. А віра, надія і любов не раз змушували нас стояти пліч о пліч, щоб не лилася українська кров і народ не знав біди. Так було в часи визвольних змагань, часи козацтва, УПА тощо...

Боротьба з режимом внутрішньої окупації триває і щоразу вона стає важчою і кровопролитнішою. Якщо раніше вистачало одного вигляду наших бійців в кабінетах хабарників, і ті писали заяви на звільнення, то тепер вони як криси, загнані в куток, залучившись підтримкою гнилих ментів, прокуратури і суддів, атакують у відповідь. Проте це не означає, що кабінетні щури не будуть роздавлені нашими військовими чоботами. А якщо продажних чиновників від крісла потрібно буде "відірвати з м'ясом", то так тому і бути.
І нехай на цьому шляху допоможе нам Господь! За УССД!

- До батьків побратимів -

Знаю, що Вам як батькам важко на серці. Постійні переживання за долю, здоров'я і навіть життя своїх дітей...
Удвічі важче, коли слухаєш хвилю бруду про свої кровинки, про те, що вони злодії, бандити і вбивці...
Та не варто Вам слухати злі язики. Я знаю історію життя одного чоловіка, який все життя вчив людей добра, милосердя і мудрості, але був розіп'ятий на хресті на очах у власної матері як бандит. Проте діла злих загинули, а його свята справа примножилася.
Десь такий шлях і в націоналіста - жертовний і невдячний, проте ми боремося не за славу, владу чи гроші...
У кожного свій шлях до Бога і кожен несе свій, даний йому хрест.
P.S. Скоро буду на зв'язку. Сторінку поки що віддаю дружині. По-братськи обнімаю. Щиро Ваш друг Комендант".


патріот 29.11.2015 19:50 IP: 67.178.224.91
Коменданте,дай Бог Тобі сили і наснаги і надалі боронити нас від сеі нечисті! З нами Бог і правда! Слава Украіні!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp