Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двом бійцям "Правого сектору" оголосили підозру у вчинених злочинах у Мукачеві

24 липня 2015 р., 12:51

Генпрокуртура збирається оголосити їх в розшук

Генеральною прокуратурою України складено повідомлення про підозру ще двом особам, які є бійцями добровольчого українського корпусу військово-політичного руху «Правий сектор» та приймали участь у вчиненні кримінальних правопорушень 11.07.2015 на території Закарпатської області, зокрема в м. Мукачеві.

Повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації та участь у ній) та ч. 3 ст. 258 (терористичний акт, що призвів до загибелі людини) КК України направлені у передбачений кримінальним процесуальним законодавством спосіб на адреси зазначених осіб.

У зв’язку з не встановленням фактичного місця перебування підозрюваних Генеральною прокуратурою України буде вирішуватись питання про оголошення підозрюваних у розшук та звернення до суду з клопотанням про надання дозволу на їх затримання з метою приводу до суду для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На сьогодні про підозру повідомлено вже шістьом бійцям ДУК ВПР «Правий сектор» у вчиненні особливо тяжких злочинів. Чотирьом з підозрюваних обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.


Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp