Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Начальник УДСО Закарпаття має нового заступника (ФОТО)

27 липня 2015 р., 12:40

Ним став полковник міліції Андрій Литовченко.

У зв’язку з виходом на пенсію підполковника міліції Сергія Бондаря, посаду заступника начальника УДСО при УМВС України в Закарпатській області очолив капітан міліції Сергій Лисенко.

 

Днями нового заступника представив колективу начальник УДСО в Закарпатті полковник міліції Андрій Литовченко.

- Сергій Лисенко приїхав до нас із Києва, де більше 15 років працював у Державній службі охорони. Останні роки працював у Департаменті ДСО на посаді головного інспектора інспекторсько-аналітичного відділу організаційно-аналітичного Управління. Я покладаю великі надії на його досвід і, сподіваюсь, він налагодить відносини з кожним працівником Управління. Успіху Вам, Сергію Андрійовичу! - Сказав на представленні Андрій Литовченко.


Багато хто з працівників Закарпатського Управління ДСО знає Сергія Лисенка, адже він неодноразово приїжджав у область з перевірками. Колеги побажали новому заступнику тільки приємних зрушень на новій посаді. Ну, а власне капітан міліції Сергій Лисенко каже: «Готовий до роботи».

- Я приїхав сюди працювати, побудувати хороший, фаховий колектив. Обіцяю впоратися з поставленими задачами, - зазначив Сергій Лисенко.

Додамо, що Сергій Лисенко розпочинав кар’єру міліціонера охорони з роботи у групі затримання ДСО, і за 15 років стажу не зрадив обраному фаху. До слова, вже в перший день роботи він провів нараду з колективом Управління.

УДСО при УМВС України
в Закарпатській області




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp