Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спокій ужгородців охороняють у посиленому режимі

1 серпня 2015 р., 13:02

На вулицях патрулюють і чотирилапі правоохоронці

Ужгородські міліціонери щодня патрулюють місто, і вдень, і вночі. Такі заходи вживаються з метою профілактики і попередження вчинення правопорушень, забезпечення правопорядку та спокою громадян.

До участі у патрулюванні міста залучені не тільки працівники Ужгородського міськвідділу міліції, але й співробітники обласного аппарату, Ужгородського райвідділу міліції, ДАІ, Нацгвардії, УДСО та громадські формування.

У п′ятницю кілька десятків правоохоронців, перед виходом на патрулювання, вишикувались на центральній площі міста – пл.Народній. Аби ужгородці та гості міста побачили, яка у нас міліція.

Відразу кидалося в очі, що серед патрульних – чимало жінок і офіцерів. Два правоохоронці були зі службовими вівчарками.

- Сьогодні тут немає власне патрульних. Ці люди працюють щодня, по шість, а то й сім днів на тиждень, тож ми вирішили їм допомогти, - прокоментував очільник міліції Закарпаття полковник Сергій Князєв. – Ми дали їм на допомогу працівників інших служб. До речі, з моєї ініціативи та з допомогою МВС ми піднімемо зарплатню низовій ланці міліції – рядовим, сержантам, прапорщикам, молодшим офіцерам. Старший офіцерський склад цього не матиме, а от низові ланки міліції вже з цієї зарплатні відчують різницю. Так ми стимулюємо працівників, тих же патрульних, до належного несення служби.

На інструктажі начальник Ужгородського міськвідділу міліції Роман Стефанишин наголосив, що працівники міліції мають пильно нести службу та дотримуватися вимог чинного законодавства. Особливий наголос було зроблено на ввічливе ставлення до громадян, дотримання їх прав і свобод. А в разі порушення закону міліція має діяти рішуче, у межах своїх повноважень.

Заступник начальника міськвідділу Іван Трофіл ознайомив міліціонерів із оперативною обстановкою в місті, визначив маршрути патрулювання та роз’яснив патрульним, як поводитися при виявленні тих чи інших порушень. Після чого патрулі вирушили на визначені кожному маршрути патрулювання.

Шановні городяни та гості міста! Ужгородський міськвідділ міліції просить з порозумінням поставитися до збільшення кількості правоохоронців на вулицях. Враховуючи обстановку, яка склалася в нашій країні, закликаємо громадян бути пильними і обережними. У разі виявлення осіб, які мають намір вчинити протиправні дії, а також у разі виявлення на вулицях, у парках, в торговельних, навчальних та інших закладах і громадських місцях підозрілих предметів, залишених сумок, коробок тощо – негайно повідомте про це за номерами 102, 61-43-46 (чергова частина ужгородської міської міліції), або особисто зверніться до Ужгородського МВ УМВС за адресою: м.Ужгород, вул.Гагаріна, 10/а.

Заздалегідь вдячні за порозуміння та співпрацю!





Ужгородський МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp