Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Врятуємо Говерлу разом!

2 серпня 2015 р., 11:42

Акція приверне увагу громади до ситуації з горою

Про це інформують організатори на сторінці у "Фейсбук":

Оголошую Всеукраїнську акцію "Врятуймо ГОВЕРЛУ - Разом!"‪#‎Говерла_Прокопенко‬ , що має на меті привернути увагу влади і громадськості до ситуації із ГОВЕРЛОЮ!
За доброю традицією декілька разів на рік я із своїми кращими студентами - підкорюємо Говерлу. У 2008 році у команді громадських активістів України приймав участь в акції "Почесна Варта Говерли", де прибирали стежку на вершину від сміття, таборували із Пластунами у горах і найголовніше - встановлювали гранітну плиту знаку "На Говерлі, зібрані землі твої Україно", яку свого часу відкривав Президент України Віктор Ющенко. 

Цього року я був дуже засмучений і дико здивований станом вершини - пам'ятники розбиті, стелла з підковою розмальовані, прапор України під ногами туристів, навкруги гори сміття і пахне вандалізмом, дорога до підніжжя в жахливому стані. Саме тому, звертаюся до - Президента України Петра Порошенка, Президента України (2005-2010) Віктора Ющенка, членів Уряду України, депутатів Верховної Ради України, політичних і громадських діячів, громадських організацій, ЗМІ, волонтерів, учасників акції "Почесна Варта Говерли" різних змін та всіх небайдужих, закликаю вплинути на ситуацію, допомогти у відновленні естетичної, екологічної та національної цінності найвищої вершини України!
Буду вдячний за будь-яку допомогу!
Сподіваюсь на підтримку і вірю в Україну!
З повагою Олексій Прокопенко.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp