Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві залатали вулицю

3 серпня 2015 р., 09:31

За справу взялись жінки

Вулиця Грушевського в місті зв’язує два мікрорайони. Більше півкілометра автошляху змінювалося із кожною зміною погоди – у спеку пилюка здіймалася, а під час дощу калюжі не давали проходу. Усі ці незручності позаду для тутешніх мешканців та гостей районного центру.

Починаючи із 22 липня підрядна організація СПМК-23 розпочала підготовчий етап до проведення капітального ремонту на цій дорозі. Злагоджена робота бригади, до речі, у складі якої семеро жінок та 1 чоловік, принесла хороші результати в найкоротші строки.

Згідно проектно-кошторисної документації облаштовано шар щебеневою сумішшю, далі його розпланували та утрамбували катком. Перші тони асфальтобетону отримали у понеділок, 27 липня, а вже у четвер 30 числа у капітальних роботах по цій вулиці жінки-дорожники поставили крапку - як і було передбачено – дорога капітально відремонтована. Відповідно, на один проблемний автошлях у місті стало менше.

Зауважимо, що до кінці наближаються аналогічні роботи в іншому кінці міста – триває асфальтування по вулиці Зарічній. А найближчими днями асфальтоукладчика вже очікують побачити і по вулиці Українській.

Іршавська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp