Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ФОТОФАКТ: Дивина твориться на Закарпатті

27 травня 2014 р., 20:25

На Іршавщині розпочали ремонт дороги не дочекавшись дощу! Ні калюжі, ні краплинки з неба, ями сухі, а автодор наполегливо працює.

Працівники філії «Іршавський райавтодор» здійснюють поточний дрібний ремонт (ямковий ремонт) сьогодні, 27 травня. 

Роботи виконують на ділянці автомобільної дороги державного значення Довге-Іршава-Виноградово в напрямку виїзду з м. Іршава в сторону с. Сільце. Для ліквідації вибоїн вже використано 12 тонн асфальтної суміші.


Голова райдержадміністрації Вячеслав Свічкар разом із своїм першим заступником Іваном Мошколою оглянули хід ведення робіт та поспілкувалися із фахівцями райавтодору щодо подальшого ведення ямкових ремонтів.


Начальник філії «Іршавський райавтодор» Богдан Сич жодних прогнозів щодо проведення подальших робіт не робитиме, оскільки все залежить від наявності коштів, - повідомляє Іршавська РДА.

Нагадаємо, також ремонт доріг проводиться і в обласному центрі, де бригадир запевнив, що дороги не ремонтуватимуть в дощову погоду.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp