Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заради дози і на злочин піти готовий...

7 серпня 2015 р., 19:31

Мукачівець вкрав заради купівлі чергової дози наркотиків

За допомогою до ужгородських міліціонерів звернувся 38-річний мешканець обласного центру. Чоловік повідомив, що залишив свій велосипед не пристегнутим біля аптеки лише на кілька хвилин, а коли повернувся, то його вже не було.

Після отриманого повідомлення про крадіжку міліціонери встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний мешканець Мукачева, який раніше вже мав проблеми із законом й провів кілька років у місцях позбавлення волі.

У скоєному зловмисник зізнався та пояснив, що на злочин пішов заради грошей, які йому потрібні на чергову дозу наркотиків. Адже вже кілька років поспіль він є наркозалежним.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування, йдеться у повідомленні Ужгородського МВ УМВС.

Ужгородські міліціонери закликають громадян не залишати без нагляду свої велосипеди, аби вони не стали здобиччю крадіїв. Дотримуйтесь елементарних правил безпеки. Не залишайте велосипеди без нагляду на вулиці, в під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях. Обов'язково прикріпляйте їх надійними велосипедними замками до металевих турнікетів чи поручнів. Якщо є поблизу камера відеоспостереження, залишати велосипеди у полі їх зору.

Якщо уникнути крадіжки не вдалося, не зволікайте, а терміново телефонуйте за номером «102», або зверніться особисто до міськвідділу міліції.

Нагадаємо, що за «гарячими слідами» можна не лише швидше розкрити крадіжку, а й повернути крадену річ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp