Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДТП на Іршавщині: П'яний міліціонер відмовився здати кров на пробу вмісту алкоголю

9 серпня 2015 р., 13:40

Через це а також спичинене ним ДТП йому загрожує звільнення.

- Якщо експертиза підтвердить, що наш працівник перебував за кермом у стані алкогольного сп′яніння, - він буде негайно звільнений, без церемоній! – запевнив начальник УМВС області полковник Сергій Князєв. – Сьогодні ж він відсторонений від виконання службових обов′язків. Проводиться службова перевірка.

Учора ввечері на Іршавщині сталася ДТП за участю працівника міліції. Близько 23-ї години в с.Сільце зіткнулися два автомобілі: «ВАЗ-21099» та «Рено Трафік». За кермом першої машини перебував 41-річний прапорщик міліції з Мукачівського міськвідділу, який повертався додому після чергування. Він і став винуватцем автопригоди.

Виїхавши на смугу зустрічного руху, водій «99-ки» зіткнувся із зустрічним мікроавтобусом «Рено», за кермом якого перебував 21-річний житель Іршави.

Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса каретою швидкої допопомоги був доставлений до Іршавської ЦРЛ. Водій легковика тілесних ушкоджень не отримав.

За зовнішніми ознаками, водій-міліціонер перебував у стані алкогольного сп′яніння, однак від медичного освідчення він відмовився. Натомість водій «Рено» здав кров на пробу вмісту алкоголю.

Як стало відомо, опісля й сам водій-правоохоронець теж здав кров на аналіз. Від його результату й залежатиме, чи служитиме він в органах внутрішніх справ.

- Наша позиція чітка – пиякам не місце в міліції. Нещодавно за аналогічну «п′яну» ДТП ми звільнили молодого слідчого. Не церемонитимемось і тепер. А також «запитаємо» з його керівництва, - прокоментував іршавську пригодуочільник закарпатської міліції Сергій Князєв.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp