Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль - про перекриту дорогу на Тячівщині

10 серпня 2015 р., 14:38

Очільник краю пояснив це так:

Керівник Закарпаття Геннадій Москаль прокоментував блокування автодороги в Тячівському районі минулого тижня. Нагадаємо, що в с.Вільхівці близько двох десятків селян, підбурених колишнім т.в.о. обов'язків голови РДА В.Йовдієм, перекрили дорогу місцевого значення "Бедевля – Нересниця", вимагаючи її капітального ремонту.

-- По-перше, хочу пояснити, що спроби вирішити питання з позиції сили, блокування чи чогось подібного зі мною не пройдуть, -- заявляє Г.Москаль. 

– Вони можуть дати тільки зворотний ефект. По-друге (і це головне!), цю акцію неможливо пояснити з позицій здорового глузду. Йовдій 9 місяців був т.в.о. голови Тячівської РДА. Тячівський район – найбільший і найбагатший в Україні по видатках на душу населення, на 1 серпня перевиконання районного бюджету тут складає майже 3 мільйони гривень (перевиконання місцевих бюджетів іде по всій області), в селах, через які проходить автодорога, бюджети також перевиконуються. Зараз на єдиному казначейському рахунку Тячівського району знаходиться 105 мільйонів, а в загальному й спеціальному фонді – 59 мільйонів гривень. 

Тобто гроші на автодороги є, і все, що треба було зробити Йовдію за 9 місяців, -- це організувати ремонт (чим зараз і займається нова влада). Однак він пальцем об палець не вдарив, а тепер організовує піар-акції. Ситуація з автодорогою "Бедевля – Нересниця" -- це оцінка бездіяльності й безгосподарності Йовдія на посаді керівника Тячівщини.



Схожі новини

Москаль проінспектував збудовану минулого року лісову дорогу
Москаль: «Рахівщину й Тячівщину в районі курорту «Свидовець» з’єднає лісова дорога»
Москаль пропонує активісту Данацку особисто долучитися до розбудови дорожньої інфраструктури з лопатою і катком
Москаль перевірив будівництво дороги на Закарпатті (ФОТО)
Москаль проінспектував ремонт на дорозі «Вилок – Дяково» (ФОТО)
Москаль просить документацію для ремонту дороги з Дубового до Німецької Мокрої
На Тячівщині Москаль перевірив масштабний ремонт доріг (Фото)
Москаль: «Заплановане перекриття дороги «Іршава – Довге» – дешева провокація Балог»
Москаль відкрив відремонтовану дорогу до унікальних лікувальних вод на Тячівщині (Фото)
Москаль: «Сільський голова Сасова, котрий підбурював людей перекривати дорогу, має сам домовитися з переможцем тендеру про терміни виконання робіт»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp