Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Палата за землю поповнила бюджети Виноградівщини на 6 мільйонів

11 серпня 2015 р., 18:39

Це на 1,4 мільйони більше ніж торік

Протягом семи місяців 2015 року до місцевих бюджетів від платників податків Виноградівщини надійшло 6,1 млн грн плати за землю та орендної плати, що на 1,4 млн грн більше надходжень аналогічного періоду минулого року.

Зокрема, власниками та орендарями земельних ділянок – юридичними особами в місцеву скарбницю перераховано 4 млн грн, а підприємцями – фізичними особами та громадянами – 2,1 млн грн.

Нагадаємо, що плата за землю включає в себе два види обов’язкових платежів – земельний податок та орендну плату. Перший повинні сплачувати власники землі та землекористувачі, другу – орендарі земельних ділянок, як фізичні, так і юридичні особи.

Звертаємо увагу власників землі і землекористувачів – юридичних осіб та громадян на своєчасність розрахунків з бюджетом, адже кошти у вигляді земельного податку та орендної плати за землю спрямовуються до скарбничок місцевих громад на їх розвиток та вирішення соціально-економічних питань.

За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі ГУ ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp