Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як рахівські міліціонери вихованців інтернату з Великоднем вітали (ФОТО)

18 квітня 2014 р., 09:12

Діти чекали на приїзд міліціонерів на шкільному подвір’ї.

{P3292}

Гості не встигли вийти з автомобіля, як дітлахи весело вишикувалися. Найбільше, що їх цікавило, чи привезли міліціонери їм подарунки... Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Рахівського РВ УМВС часто навідують цей заклад, щоб проводити попереджувально-профілактичні заходи, читати лекції. 

Та напередодні свята Великого Воскресіння, за традицією, яка вже дотримується багато років, рахівські правоохоронці принесли дітям пасочки, солодощі, фрукти, канцелярські товари та інші дарунки. - Дітям-сиротам та учням з малозабезпечених сімей завжди потрібно приділяти більше уваги, в тому числі і правоохоронцям, адже спілкування дітей з людьми у формі вселяє в їх серця впевненість, розуміння, що про них дбають та піклуються про їхнє майбутнє, - каже начальник міліції Рахівського району Віталій Шимоняк. 

Вручаючи подарунки, Віталій Васильович кожну дитину привітав з наступаючим Великоднем, побажав здоров’я та успіхів у навчанні. 

Дитячі обличчя сяяли від радості, адже окрім пасхальних дарунків вони отримали цікаве спілкування, увагу і тепло, якого часто бракує. Правоохоронці привітали з Великоднем також педагогів та побажали їм здоров’я, натхнення і терпіння в їх нелегкій праці. 
Олеся Чайковська Рахівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp