Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як міліціонери Ужгородщини про дітей піклуються?

7 червня 2014 р., 11:48

Проводять відпрацювання у районі

Працівники Ужгородського райвідділу міліції спільно зпредставниками ЗМІ продовжують практику проведенняоперативно-профілактичних відпрацювань в районі. Головноюїхньою метою є попередження та припинення вживанняалкогольних напоїв та тютюнових виробів серед дітей.

Сьогодні міліціонери Ужгородщини спільно з представниками місцевих тарегіональних засобів масової інформації провели рейд по торгівельнихзакладах в Ужгородському районі. Метою даного заходу є попередження таприпинення продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів.

Під час відпрацювання начальником сектору кримінальної міліції у справахдітей Вайдуличем Ярославом проводились також і профілактичні бесіди зпрацівниками відвіданих закладів, яким він наголошував на забороніпродажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім. Та в ході бесідипродавщиці магазинів відповіли, що чітко знають про те, що продажнеповнолітнім алкоголю та цигарок заборонено, а ще зазначили, що їхніморальні принципи не дозволили б зашкодити здоров’ю дитини, адже і самівони є батьками, які б дуже не хотіли, щоб їхнім дітям де інде продали такої«гиготи». Така відповідь дуже порадувала правоохоронців, так як коли люди стараються співпрацювати з правоохоронними органами, то набагатолегше впоратися з будь-якою проблемою спільними зусиллями.

– Діти – це наше майбутнє, і від нас залежить яким ми його будемо бачити.Саме тому, особисто я, і всі працівники Ужгородського райвідділузацікавлені в припиненні та попередженні необдуманих дітьми вчинків. Мизавжди робили і надалі будемо продовжувати робити все для того, щобуберегти наше молоде покоління від нездорового способу життя, - каженачальник Ужгородського райвідділу підполковник міліції РоманСтефанишин.

Шановні батьки, звертаючись до Вас, просимо та закликаємо більше увагиприділяти вихованню у Ваших дітях справжнього, чесного,законослухняного громадянина, що зможе в подальшому посприяти у Вашійгордості за них.





Ганна ДАН,Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp