Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юні зловмисники гріха не побоялися

20 серпня 2015 р., 21:30

Тепер зійшлися віч-на-віч-із законом

15-річний юнак із села Свобода, що на Берегівщині, підозрюється у вчиненні трьох крадіжок, дві з яких він скоїв разом із двома товаришами віком 12 та 16 років.

До Берегівського райвідділу міліції звернулася 65-річна мешканка селаКосонь Берегівського району. Пенсіонерка повідомила, що вночі хтось проник на подвір’я її будинку. Непрохані гості спробували залізти до хати, але їх злякав крик господині. Вже вранці жінка виявила, що зловмисники все ж проникли до приміщення літньої кухні, звідки викрали тюнер до антени.

Через кілька днів заява про крадіжку насоса для велосипеда та куртки надійшла від мешканця села Горонглаб. Невідомі зловмисники залізли вночі на подвір’я господарів та поцупили речі.

Невдовзі правоохоронці з’ясували, що до даних крадіжок причетні троє неповнолітніх мешканців села Свобода. Ці хлопчаки віком 16, 15 та 12 років потрапили у поле зору місцевого дільничного інспектора міліції. Отримані докази свідчили про причетність хлопців до крадіжок, на них вказували і свідки.

За даними фактами відкрито два кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Наразі з дітьми, окрім проведення слідчих дій, працюють і співробітники кримінальної міліції у справах дітей. Міліціонери з′ясовують умови проживання малолітніх крадіїв, причини, які спонукали дітей до вчинення злочину. Також проводять з юнаками профілактичні бесіди, аби убезпечити їх від вчинення нових злочинів.

Окрім двох крадіжок на Берегівщині, 15-річний юнак підозрюється у вчиненні ще однієї, у Перечині. Там він поцупив велосипед. Як пояснює хлопець, свого велосипеда у нього ніколи не було, тому, побачивши чужий, який йому сподобався, вирішив його вкрасти.

Інформація Берегівського РВ УМВС




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp