Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Домушники вкрали у закарпатців чимало грошей

7 вересня 2015 р., 12:06

Поки закарпатці гуляли на весіллях, з їх будинків виносили пожитки та заощадження

Відразу кілька крадіжок, де фігурують значні суми, сталися за минулі вихідні в різних районах Закарпаття. Злодії, скориставшись відсутністю господарів, виносили гроші й коштовні речі.

В одному з ресторанів Мукачева гуляли в неділю весілля. Гостина відбувалася на другому поверсі. Доки гості гуляли, на перший поверх ресторану шляхом віджиму металопластикового вікна залізли вночі непрохані гості. Поживою злодіїв стали два телевізори, тюнер і кавомолка. Сума заподіяних збитків склала 18000 гривень.

Жителька с.Горбок Іршавського району пішла в суботу на весілля і вдома не ночувала. Доки жінка веселилася, через незачинене вікно в її будинок заліз злодій і викрав гроші в сумі 3830 доларів, 2000 гривень та 30 євро.

Жителька с.Свалявка Перечинського району після візиту «домушника» недорахувалася грошей в сумі 3000 євро, які зберігала в тумбочці у спальні. Невідомий зловмисник заліз у хату, розбивши скло на вікні.

Аналогічним чином крадій проник у будинок жителя с.Терново Тячівського району й викрав понад шість тисяч гривень.

В усіх випадках крадіїв розшукує міліція. Водночас правоохоронці вкотре нагадують громадянам про заходи особистої безпеки. Подбайте про надійний захист вашого майна!



СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp