Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Луганщині загинув 44-річний закарпатець з Буштина

8 вересня 2015 р., 16:46

У чоловіка вдома залишилась дружина

Сумна звістка надійшла на Тячівщину зі сходу нашої країни. Поблизу Станиці Луганської загинув військовослужбовець з Буштина Дурунда Павло Іванович. Відповідне повідомлення оприлюднила прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. "Учора, 7 вересня, під час бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою терористів у районі с. Болотеного Станично - Луганського району загинуло двоє військових 128-ї бригади ЗСУ та двох було поранено”, — йдеться у повідомленні.

Серед них виявився і наш земляк з Буштина, содат Павло Дурунда, який пішов до українського війська 30 січня 2015 р під час 5 -ї хвилі мобілізації. Відомо, що він був добровольцем і проходив службу у військовій частині пп В 0963, - пише Tyachiv News.

Захиснику територіальної цілісності України було 44 роки, у нього залишились дружина Мар'яна та рідні. Відомо, що тіло бійця направлено в Харків на експертизу, а відтак буде доставлено додому на поховання.

Вічна пам'ять! Герої не вмирають!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp