Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хочеш поговорити про генплан Ужгорода? Приходь на зустріч!

9 вересня 2015 р., 16:49

У четвер, 10 вересня 2015 року, о 12 годині, у прес-центрі "Закарпаття" (Ужгород вул. Другетів, 60) відбудеться неформальна, без краваток і без камер, прес-зустріч із активістами Ініціативної групи за збереження парку «Перемога».

Під час зустрічі учасники матимуть можливість відверто поговорити про новий Генеральний план та план зонування території м. Ужгорода до 2031 року, який депутати Ужгородської міської ради планують прийняти на сесії 11 вересня 2015 року, про зелені зони загального користування у місті, про перспективу забудови території парка «Перемога» на 7-ми гектарах зеленої зони міста як яскраву ілюстрацію корупційності Генплану та про причини активізації Ініціативної групи за збереження парку «Перемога» включно з проведенням акції протесту 11 вересня 2015 року під стінами міської ради.

Учасники зустрічі:

Станкевич Оксана, голова РМЕО «Екосфера»

Яцков Микола, заступник голови Карпатського агентства прав людини «Вестед»

Пересоляк Олександр, голова Громадської ради Ужгородської міської ради,

Терлецька Ілдика, голова ЖБК «Зірка»

Довідка

11 вересня 2015 року сесія міської ради може вирішити питання затвердження коригувань до генерального плану та плану зонування міста, а також визначитись щодо передачі у постійне користування землі під хоспіс у парку "Перемога".

Долю парку “Перемога” на 7-ми гектарах зеленої зони міста вирішено на вищому політичному рівні міста. Апелювання влади про необхідність безальтернативного будівництва хоспісу на території парку є ширмою, під якою протягують також будівництво багатоповерхівки, комерційного об’єкту та, у випадку реалізації мрії В.Погорелова – осушення водойми, спорудження льодового палацу.

Парк “Перемога” є чудовою ілюстрацією, як діє неетична корупційна владна система, обкрадаючи ужгородців через нове коригування до генплану 2015 та план зонування міста, зіштовхуючи громаду у протистояння між собою.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp