Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські міліціонери відправились обороняти східні рубежі країни (Фото)

10 вересня 2015 р., 10:41

Вперше з початку АТО у складі закарпатського зведеного загону у зону бойових дій відправилась жінка

Сьогодні в Ужгороді від адмінбудівлі УМВС області черговий загін закарпатських правоохоронців вирушив на ротацію в зону АТО. Проводжали бійців у далеку дорогу рідні та близькі, колеги по роботі.

З напутнім словом до бійців звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв:

- Помилково думати, що війна на сході притихла. Вона просто перейшла в нову стадію – партизанської війни. Щодоби ворожі диверсійні групи проникають на нашу територію, вчиняють диверсії, розставляють міни та розтяжки. Гинуть наші хлопці, от учора загинув боєць 128-ї Мукачівської бригади. Маємо двох поранених і серед міліціонерів. Тому не можна втрачати пильності. По одному не ходіть, зброю постійно носіть з собою. Водночас із місцевими людьми ведіть себе толерантно, в переважній більшості це мирні громадяни, яким набридла ця війна. Я впевнений, що ви відслужите на сході чесно, як і всі ваші попередники зі зведеного закарпатського загону, й щасливо повернетесь додому.

До речі, вперше у складі зведеного міліцейського загону в зону АТО вирушила жінка-фельшер – майор міліції Галина Кенез із кінологічного центру УМВС.

{g}

Благословив правоохоронців у далеку й небезпечну путь о.Іван, а діти-сироти з Луганська, які живуть тепер в Ужгороді, роздали бійцям свої малюнки.

Під звуки міліцейського оркестру зведений загін вирушив на Донеччину.

Щасливої дороги, хлопці! Нехай Господь вас береже.


СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp