Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті контрабандистам перерили дорогу (Фото)

24 вересня 2015 р., 14:29

З лісовим маршрутом розібрались легко і швидко

Лісову дорогу біля с.Лазещина Рахівського району, на якій учора силовики затримали завантажений сигаретами «Урал», за вказівкою Геннадія Москаля перекопали екскаватором. У кількох місцях викопані глибокі траншеї, через які не зможе проїхати жоден автотранспорт.

Нагадаємо, що в ніч на середу працівники обласного відділу внутрішньої безпеки (Департаменту внутрішньої безпеки МВС України), отримавши оперативну інформацію про можливе переправлення великої партії сигарет в обхід міліцейського блокпосту, влаштували засідку на лісовій дорозі, що веде від точки «Беркут» до с.Лазещина.

І затримали вантажівку військового типу «Урал», кузов якої був завантажений сигаретами «Compliment» (усього 235 ящиків) без акцизних марок із позначками Duty free та емблемами Львівської тютюнової фабрики. Сигарети йшли з Івано-Франківської області на Закарпаття для подальшого нелегального переправлення через «зеленку» в Румунію.

Зараз силовики перевіряють на предмет імовірних контрабандних маршрутів лісові масиви поблизу інших міліцейських постів, що поставлені на вʼїзді в Закарпаття. Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp