Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На трасі Київ-Чоп затримали грузина, що перебував у розшуку

29 вересня 2015 р., 08:38

У компанії двох колишніх ув’язнених

28 вересня цього року персоналом Управління Мукачівського прикордонного загону спільно з представниками МВС та ДФС, на посту ДАІ в населеному пункті Н. Ворота, Воловецького району Закарпатської області, при перевірці легкового автомобіля «Шевроле Авео», в якості пасажира виявлено 1 громадянина Грузії (1 чоловіка) з посвідкою на постійне місце проживання в Україні та 2-х громадян України.

В ході ретельнішого вивчення посвідки на постійне місце проживання в Україні громадянина Грузії, у прикордонників виникли сумніви щодо її дійсності, – зазначає прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

З метою вивчення дійсності посвідки та проведення фільтраційно-перевірочних заходів, даних осіб було доставлено в управління прикордонного загону.

В ході проведення фільтраційно-перевірочних заходів було встановлено, що 2 громадянина України раніше притягувались до кримінальної відповідальності за ст.185 ККУ (Крадіжка) та були звільнені з місць відбування покарання 4 місяці тому, а громадянин Грузії також знаходиться у загально державному розшуку за ст. 185 ККУ (Крадіжка).

За результатами фільтраційних заходів громадян було затримано та проінформовано УМВС встановленим порядком.

Для конвоювання виявлених осіб з м. Київ вибула оперативно-слідча група від МВСУ.

Нагадаємо, що співробітники Мукачівського прикордонного загону у тісній взаємодії із підрозділами МВС, СБУ, ДФС, прикордонними відомствами Угорщини та Румунії проводять заходи в рамках спільної операції «Кордон-2015».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp