Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Рахові «Фольксваген» збив мотоцикліста

3 жовтня 2015 р., 10:55

Водій втік з місцяпригоди

За кілька годин працівники міліції встановили особу водія, який здійснив наїзд на мотоцикліста.

До чергової частини Рахівського райвідділу міліції зателефонував лікаррайонної лікарні. Медпрацівник повідомив, що в приймальне відділеннязвернувся 67-річний рахівчанин з переломом ключиці та ребра.

Опитавши пенсіонера, правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження вінотримав в місті Рахів на автодорозі сполученням Львів-Мукачево-Рогатин.Пенсіонер їхав на мотоциклі, коли на нього ззаду наїхав автомобіль. Водійвтік з місця пригоди.

Працівники міліції встановили, що дане ДТП скоїв 62-річний мешканецьселища Великий Бичків, керуючи автомобілем "Фольксваген-Кадді". Намашині міліціонери виявили пошкоджену праву фару та крило.

- За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього рухуабо експлуатації транспорту особою, що спричинило потерпілому середньоїтяжкості тілесне ушкодження), - повідомив начальник Рахівського райвідділуміліції Михайло Палкуш. – Водію загрожує штраф до 500 неоподатковуванихмінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, арештна строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Інформація Рахівського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp