Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівці, а чи знали ви, що поблизу ваших осель збиралися наркомани?

3 жовтня 2015 р., 11:13

Любителі марихуани збиралися на квартирі у мікрорайоні Росвигово.

За горілку та закусь 55-річний мукачівець надавав своє помешканнялюбителям марихуани.

Мукачівські правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що водній з квартир у мікрорайоні Росвигово 55-річний господар створивнаркопритон. Оселю постійно відвідують знайомі господаря, які вживаютьтам наркотики. Хоча сам власник їх не вживає.

У квартиру навідалися працівники міліцейського відділу по боротьбі з наркотиками. В хаті саме перебували двоє чоловіків віком 32 та 25 років. Укімнаті міліціонери виявили та вилучили марихуану вагою близько 6 грамівта пристрій для її куріння, так званий бульбулятор.

В ході перевірки правоохоронці встановили, що господар квартири наркотики не вживає, а на такий “бізнес” його підштовхнуло скрутнематеріальне становище. Наркомани купували йому горілку та продукти.

Обидва гості, яких виявили в помешканні правоохоронці, це місцевімешканці, раніше судимі за наркозлочини.

Вилучені речовини направлено до НДЕКЦ УМВС області для проведенняекспертизи. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.317 (організація або утримання місць для вживання наркотичних засобів)Кримінального кодексу України.

Проводиться подальша перевірка.

Інформація Мукачівського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp